tollare, nova scotia duck tolling retiever, valpar, tollarvalp, valpkull
 
Jag vet att jag varit dålig med att uppdatera sidan, men tyvärr så har jag helt enkelt inte hunnit. Jag har haft det fullt upp med två busiga rödtottar. Engla har visat sig vara en busig  och flamsig tjej. Hon har väldigt mycket personlighet, en liten spelevink. Hon är väldigt snäll och till lags. Inte alls som sin mor var i den åldern. Jag tror Engla ärvt mycket egenskaper av sin far, eller hon har ärvt det bästa av de båda. Inte utseedet dock. Hon är söt som en docka men kan se lite lustig ut. Öronen pekar dit de absolut inte ska peka, tungan hänger och flänger, för att inte tala om långa flamsiga ben. Engla är fortfarande mycket liten, så vi får se vad det blir av henne egentligen. Men i mina ögon är hon fortfarande den finaste dvärgtollaren som finns.
Engla är också den enda valpen som Milton vill ta ansvar över. Hmm, eller vill och vill, egentligen vill han nog inte kännas vid av det lilla ettriga monstret som besöker honom med jämna mellanrum. Men de fungerar bra tillsammans, hela familjen. Och visst är de söta tllsammans de små liven.
Picture
Hur går det då för alla valpar? Alla verkar ha kommit ill kanon hem och har det bra. Det har rapportetats om kurser de gått, att de varit klassens stjärnor :) Vi kan inte vara stoltare över hur de små liven utvecklas. Nelson är den första som vågat sig på utställning, två stycken tom. Det har varit blandad kritik, men på den förta gick det väldigt bra. Så här sa domaren "4 månaders valp av god typ. Välformat huvud. Bra bett. Välkroppad. tillräckliga vinklar runt om. bra päls och färg. Mkt bra temperament. 1:a valpklass och HP".  Så visst är vi stolta över "lilla" Nelson. Här nedan följer de senaste bilderna på valparna som jag fått. Jag har även lagt till bilder från våran valpträff med Lotus och Nelson.
Så vad har mer hänt i höst.. Ja som man brukar säga så sparar jag det bästa till sist.. Kennelnamnet är beviljat så det blir Vildviljans kennel. Det beskriver rasen ganska så bar, eller hur? Sen så blev Vilda äntligen utställningschampion. Och visst är det inte så dåligt att lyckas få det sista certet på inte mindre än stora stockholm. Jag är så stolt över min vackra tjej. Tills sist så följer lite blandade bilder av min lilla tollarfamilj i Stockholm. Och just det, god fortsättning till alla, och jag hoppas vi ses även detta år.

vildviljans, vilda, flyingtollers evelina, valpar, tollare, nova scotia duck tolling retriever, valpkull, tollarvalpar