tollare, nova scotia duck tolling retiever, valpar, tollarvalp, valpkull
 
Grattis till finaste kull 2 som blivit stora och firar sin 2-års dag idag..

Kullen har hittills varit frisk, och alla har blivit friröntgade.

Milda och Messie har testat tävlingsbanorna. Milda har fått 1:a pris i lydnadsklass I och därmed stått 2:a på prispallen. Messie debuterade i hoppklass I där början såg riktigt fin ut, men på slutet ville han mest busa :)

 
Vill börja med att tacka alla som hört av sig och varit nyfikna på fina Trulls. Ni hade alla något unikt att erbjuda honom.

Vi föll dock för Anna som är vän till Lina, som var valpköpare till Millie i kull 2.

Anna bor i Tyresö med sin 6 åriga dobermanntik Cuda. Hon tränar sök, lydnad och drag med Cuda och kommer att satsa på samma moment med Trulls.

Anna fick ha Trulle på prov några veckor och även hon föll som en fura för denna rödhåriga nallebjörn.

Allt kändes bra, så jag och Johanna, Trulls tidigare matte, åkte ut till Anna i söndags för att kika på hur han skulle få det och även syssla med tråkigt pappersarbete gällande omplacering.

Det blev en dag med blandade känslor.. Han fick med stor sorg och saknad lämna sin matte som älskat och älskar honom över allt annat på jorden samtidigt som han mottogs med öppen varm famn av Anna och Cuda.

Jag kan inte för allt i världen föreställa mig hur det känns att behöva lämna bort sin hund, sin bästa vän. Men ibland så kommer livet emellan vilket gör att tråkiga beslut måste tas.. Jag tycker att du är stark Johanna som orkar ta dig igenom detta. Jag hoppas att du så småningom vinner kampen mot din epilepsi..

vildviljans, vilda, flyingtollers evelina, valpar, tollare, nova scotia duck tolling retriever, valpkull, tollarvalpar